Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Παναγιώτης Δ. Καρούσος με τον Γιάννη Σγουρό Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση»

 

Ο Παναγιώτης Δ. Καρούσος με τον Γιάννη Σγουρό υποψήφιος σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών

«Αττική Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» του Γιάννη Σγουρού «Ψήφισε για τον τόπο σου και όχι για το κόμμα σου»

 Παναγιώτης Καρούσος, μουσικοσυνθέτης  

Ο Παναγιώτης Καρούσος είναι ένας πολυσχιδής μουσικοσυνθέτης Αναγεννησιακού τύπου με τη μουσική του να έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Πολλά ΜΜΕ έχουν αναφερθεί στο έργο του, ενώ ο ίδιος έχει βραβευτεί επανειλημμένως στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την προσφορά του στην τέχνη.

Εδώ και 20 χρόνια, ο Παναγιώτης Καρούσος έχει αδιάκοπη παρουσία στη διεθνή μουσική σκηνή ως συνθέτης και πρωτοπόρος στη σύγχρονη ελληνική μουσική δημιουργία.

Έχει διακριθεί στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αργεντινή, και σε ευρωπαϊκές πόλεις, Λονδίνο, Παρίσι, Σόφια, Βερολίνο, Χάγη, με εμφανίσεις σε αίθουσες συναυλιών όπως το Lincoln Center, το Place des Arts, το Royal College of Music, η Sofia National Opera and Ballet, το Amphithéâtre Richelieu Université Paris-Sorbonne, η Basilique Notre-Dame de Montréal, Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, Εκκλησιαστήριο (Ωδείο) της Αρχαίας Μεσσήνης, στο Θέατρο Βεάκειο, στον ΟΗΕ στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στο Μανχάταν, κ.ά. Έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες σε διεθνή φεστιβάλ και σε μεγάλα μουσικά κέντρα, παρουσιάζοντας τις όπερες του «Προμηθέας Δεσμώτης», «Τραχίνιες – Ολυμπιακή Φλόγα», «Μέγας Αλέξανδρος», και έργα όπως η «Συμφωνία της Ελευθερίας», το «Πιάνο Κονσέρτο», η «Μοντρεαλίτικη Σουίτα», το Ορατόριο: «Το Τραγούδι των Εθνών». Το 2014 η Συμφωνική Ορχήστρα της Αθήνας ερμήνευσε την Συμφωνία Νο.4 «της Γης», ενώ έργα του έχουν παρουσιαστεί στο Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Παναγιώτης Δ. Καρούσος με τον Γιάννη Σγουρό

Παναγιώτης Δ. Καρούσος, πολιτική συμμετοχή

 Αξίωμα: Επιλαχών - Αναπληρωματικός Βουλευτής Β2 Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη

Υποψήφιος Βουλευτής Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις Ελληνικές βουλευτικές εκλογές Ιουνίου 2023, Εθνικές 21ης Μαΐου και Εθνικές 25ης Ιουνίου 2023. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με αρχηγό τον Νίκο Ανδρουλάκη.

 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το 6ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων με την Ανοιχτή Πόλη του Νάσου Ηλιόπουλου στις Ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

Ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Προοδευτική Συμμαχία επί πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα. Με το ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο Συντονιστικό της ΟΜ Πλατείας Βικτωρίας, και στο Συντονιστικό του Τμήματος Πολιτισμού της Νομαρχιακής Α Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ.

 Ήταν μέλος του Liberal Party of Canada (Φιλελεύθερο Κόμμα του Καναδά)

Εργάστηκε στις Καναδικές Εκλογές, Ομοσπονδιακές, Πολιτειακές – Επαρχιακές (Κεμπέκ), και δημοτικές στο Μόντρεαλ. Διατέλεσε μέλος Εφορευτικών Επιτροπών ως Εκλογικός Γραμματέας, Scrutateur, poll-watcher και Εκλογικός αντιπρόσωπος του Φιλελεύθερου Κόμματος του Τζάστιν Τρυντώ Πρωθυπουργού του Καναδά.

 Είναι μέλος του Aldo's Democratic Club των Δημοκρατικών, στην Αστόρια της Νέας Υόρκης, Η.Π.Α. και είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Μπαράκ Ομπάμα για την Προεδρία των ΗΠΑ και μαζί με τον συνεργάτη του Βασίλειο Χρυσοχόο τον Δήμαρχο της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ.



Ο Παναγιώτης Δ. Καρούσοςστο Ξενοδοχείο Royal Olympic - Αθήνα











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου