Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

ALONISMA & LOWN 5TET: ANDREA ROMANI/APOSTOLOS SIDERIS/ALEX LOULOUDIS /ALEXIS NERCESSIAN/LEO JEANNET


 Jazzét Music Hall

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023, 21:30
ALONISMA & LOWN CONCERT
ANDREA ROMANI: ΦΛΑΟΥΤΟ, ΝΕΥ - APOSTOLOS SIDERIS: ΜΠΑΣΟ - ALEX LOULOUDIS: ΝΤΡΑΜΣ
ALEXIS NERCESSIAN: ΠΙΑΝΟ - LEO JEANNET: ΤΡΟΜΠΕΤΑ
Ένα αυθεντικό jazz ethnic quintet που εντάσσεται στη νέα σειρά συναυλιών του Jazzét που παρουσιάζει τις “Μουσικές του Κόσμου”.
Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023, στις 9.30 το βράδυ, δύο μουσικά σχήματα ALONISMA & LOWN συναντιούνται στην τζαζ σκηνή του Jazzét Music Hall, για να ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους τουρ.
Το γκρουπ “Alonisma” δημιουργήθηκε από τον Ιταλό Andrea Romani που παίζει φλάουτο και νέυ και ενσωματώνει την τζαζ με την modal (τροπική) μουσική, ιδίως της Μεσογείου, των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Κεντρικής Ασίας. Ως τρίο, παρουσιάζεται με την συμμετοχή δύο Ελλήνων μουσικών τον Απόστολο Σιδέρη στο κοντραμπάσο και τον Άλεξ Λουλούδη στα ντραμς, όπου και οι δύο έχουν ζήσει και παίξει στις τζαζ μουσικές σκηνές της Νέας Υόρκης.
Η μουσική τους σύμπραξη με δύο μέλη από το γαλλικό μουσικό σχήμα Lown, τους Alexis Nercessian στο πιάνο και Leo Jeannet στην τρομπέτα δημιούργησε το «Alonisma & Lown», ένα διεθνές τζαζ κουιντέτο, όπου τα μέλη του, ζουν στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, την Κωνσταντινούπολη και την Αθήνα και παρουσιάζουν μία μοντέρνα τζαζ μουσική μέσα από τους παραδοσιακούς ελληνικούς, ανατολικούς και κεντροασιατικούς πολιτισμούς.
Ένα αυθεντικό jazz ethnic quintet που εντάσσεται στη νέα σειρά συναυλιών του Jazzét, που παρουσιάζει τις ”Μουσικές του Κόσμου” .
ΣΥΝΔΡΟΜΗ: 10€
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 6€
ΧΟΡΗΓΟΣ: POUSSE POUSSE PRODUCTION
ΧΟΡΗΓΟΙ: CULTURENOW - MUSIC CENTER ATHENS– ARTEGA - HAPPYAD ADVERTISING
ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ: 731, 845, 892, Α15 ΜΕΤΡΟ: Μ3 ΣΤΑΣΗ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (15΄με τα πόδια)
________________________________________________________________________Jazzét - ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ 99, ΧΑΪΔΑΡΙ, 12461, 2105815626 www.musicenterathens.com / info@musicenterathens
ΠΈΜΠΤΗ, 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 9:30 Μ.Μ. – 11:45 Μ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου